vrijdag 12 april 2013

[Jouw Mening] Wat Wil Jij Zien?

Mpsqac9ptkc_6193050_large


 Vandaag een apart artikeltje waarin jij het voor het zeggen hebt! De afgelopen weken hebben jullie veel dezelfde soort artikelen voorbij zien komen. Vooral swatches en nailarts met wat reviews tussendoor. Wegens de toetsweken heb ik geen tijd gehad om wat uitgebreidere en apartere dingen te maken. Maarrrr... de toetsweek is éindelijk voorbij en dat betekend: meer tijd!

Nu lijkt het mij ontzettend leuk om jullie een keer aan het woord te laten! Wat wil jij graag op Nailart Creations zien? Heb je een bepaald verzoekje, wil je graag een bepaald product zien, weten hoe je een bepaalde nailart maakt etc? Laat het bij de comments weten dan ga ik er sowieso iets mee doen!

Tumblr_mjigdklvqv1qjm9bpo1_400_large
 Ook lijkt het me leuk om binnenkort weer eens een nailartweek te doen. Iedere dag een nieuwe nailart, maar hier zoek ik nog een onderwerp voor! Misschien vinden jullie het leuk om bijvoorbeeld 3/4 kleuren lak uit te zoeken waar ik dan een hele week verschillende creaties mee ga maken of heb jij een ander leuk onderwerp? Laat het me weten! 

Dus geef je gedachtes een plekje bij de comments en dan zul je binnenkort het aangevraagde artikel (mits het natuurlijk mogelijk is (een review van een bepaald product welke ik niet heb is lastig natuurlijk!)) voorbij zien komen op Nailart Creations!

11 opmerkingen:

 1. Er is maar 1 ding wat ik heel erg graag wil weten en dat is: welke nagellak is het sterkst op je nagel. Welke nagellak blijft het beste zitten als je bijna iedere dag met je handen in water en sop zit. Is er wel een nagellak die sterk genoeg is?
  Is in dit geval duurdere lak beter dan goedkope?
  Ik hou zo van nagellak maar omdat ik iedere dag met mijn handen in water en sop zit is het meestal dezelfde middag alweer een beetje eraf. Zo balen. Bovendien heb ik geen enkel hele dure lak. Misschien is er wel geen enkele nagellak tegen bestand. En jij zit ook niet met je handen in water en sop natuurlijk maar ja, wie weet kan je het toch eens uitproberen of dat iemand anders het uitprobeert. Zijn andere lezers van jou blog ervaren hiermee of heeft iemand een idee.
  Maar goed, verder vind ik je blog super leuk met genoeg afwisseling in wat je laat zien dus verder heb ik geen wensen eigenlijk. Ga zo door :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een superlieve reactie. Thanks! Er is eigenlijk geen enkele nagellak echt waterbestendig. Water maakt de nagels zacht waardoor deze makkelijk buigen, door het buigen chipt de nagellak eraf. Een gelpolish is het enige wat goed blijft zitten in water (of nagellak verwerkt in gel). Ik heb zelf wel gemerkt dat bij mij de lakken van Essie wel echt het langst heel mooi blijven zitten! Je had er laatst 2 gekocht, heb je deze al uitgetest? :)

   Verwijderen
  2. Hallo Vivian. Ik snap je probleem, mijn vriendin, die ook mijn hulp is heeft dat ook. Als je er mee kan werken zijn goede huishoud-handschoenen een optie ( die er nu ook in leuke kleuren zijn). Ook kun je proberen om nagelverharder te ge ruiken, dat schijnt ook te helpen als je vaak in het water moet met je handen, dat las ik ooit eens ergens op het internet. Of er is verschil is tussen dure en goedkope lakken wat het in het water gaan weet ik niet, mijn duurste lakken zij die van Essie. Het is een lastig probleem en ik kan me goed voorstellen dat je nagellak wilt draaien. Ik hoop dat je een oplossing zult vinden.

   Groetjes,
   Linda

   Verwijderen
 2. Oeh misschien n nailart met folie :D ik weet dat je daar echt supermooie dingen mee kan doen maar helaas heb ik weinig inspiratie :(

  En jah verder weet k het niet echt, nailart tutorials zijn altijd welkom :D of een inspiratiepagina?

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb drie soorten folie dus ga binnenkort even een middagje brainstormen of ik daar iets leuks mee kan doen! Ik heb al een nailart pagina (http://www.nailartcreations.nl/p/blog-page.html) en deze is bedoeld als inspiratiebron :). Er komt sowieso aankomende week een nailarttutorial voor de corsetnailart aan! Mocht je graag een bepaalde tutorial willen zien mag je het altijd vragen!!

   Verwijderen
 3. Oh dat is een moeilijke vraag. Is het een idee om via verschillende thema's nailarts te maken? Op veel buitenlandse site hebben ze vaak van die challenges waarbij voor iedere dag, een maand lang, een ander thema aan de beurt is om een nailarts van te maken. Ku je bijv ook een week of twee weken doen....Het is maar een ideetje hoor, ik vind je site leuk zoals het is, als je maar niet stopt met je Instagram foto's van Verschoor enzo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor het mee brainstormen! Ik heb inderdaad al eerder themaweken gedaan (met o.a. onderwerp dieren en valentijn) en dat vonden de meesten eigenlijk wel leuk! Daarom denk ik er inderdaad ook aan om binnenkort weer zo'n soort themaweek te doen! Hihi de Instagram posts zullen gewoon doorgaan hoor, Verschoortje heeft fans! :D

   Verwijderen
 4. ik hou van sushi misschien kun je daar wat mee doen
  en hou ook van snorren
  voor de rest ik hou van je blog kom elke dag wel kijken en lezen
  -xxx- sydney

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de ideeën! Ik ben zelf niet zo'n sushifan maar kan wel eens proberen een soort van sushi nailart te maken! Een nailart met snorren moet ook wel te doen zijn, ik ga even nadenken over de nailarts! :) Bedankt voor het lieve compliment, superleuk dat je iedere dag even komt kijken!

   Verwijderen
 5. Misschien kun een stashfilmpje maken? Ik vind dat persoonlijk altijd erg leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal binnenkort weer een stashfilmpje maken! De laatste is geloof ik bijna een jaar terug dus wordt wel weer eens tijd!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations