zaterdag 20 april 2013

[Video] Tutorial CorsetnailartJullie hebben er een paar dagen op moeten wachten, maar hier is hij dan hoor! De tutorial hoe jij zelf de corsetnailart kunt maken! De nailart is vrij simpel te maken in drie stappen. Hieronder in de video zie je uitgelegd hoe ik de corsetjes maak. Een vaste hand zou denk ik wel het meest handig zijn voor deze nailart, alhoewel je het natuurlijk altijd kunt uitproberen! Mocht het niets worden kun je het er altijd nog afhalen en opnieuw proberen!

Ging het nou allemaal iets te snel? Hierboven kun je op de foto's nog even zien hoe de nailart opgebouwd is. Anders kun je altijd nog even het filmpje pauzeren of terugspoelen!

Veel plezier met nailarten. Ik zou het super vinden om wat foto's voorbij te zien komen mocht het je gelukt zijn! Je mag je nailart foto's altijd uploaden naar de facebookpagina van Nailart Creations!


3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heeeel erg leuk uit!
    xx Iris
    http://nailartbyiris.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je filmpje en de foto's met duidelijke uitleg. Als je het ziet lijkt het niet heel erg moeilijk, maar eerst een doen en dan zal ik zeggen of het erg lastig was. Als het goed gelukt is dan zal ik je een foto sturen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations