vrijdag 26 april 2013

Nailart: Koningsspelen

Heel veel basisscholen vieren vandaag ter ere van de troonswisseling 'de Koningsspelen'! Zo ook mijn basisschool en heb ik speciaal voor deze gelegenheid een leuke oranje nailart gemaakt! Misschien dat ik voor Koninginnedag nog een aparte nailart maak, of misschien dat ik deze ook wel ga dragen op Koninginnedag!

De nailart is geloof ik in ieder geval goed oranje! Voor de basis heb ik gekozen voor een gradiënt effect, deze loopt van een peachy kleur naar fel oranje. Ik heb hier een sponsje voor gebruikt en de lakken:
- Catrice 'Bring me Peach' (Candy Shock collectie)
- Catrice 'Exotica' (Coolibri collectie)
- Cairuo - nr 26


Over de gradiënt heen heb ik een laagje Catrice - Godfather of Pearl gebruikt voor een leuk glittereffect. 

Op de duimen en ringvingers heb ik met een rood/wit/blauwe striper van Max en een dottingtool bloemetjes gemaakt. De bloemetjes heb ik gemaakt door 5 stipjes in een rondje te zetten en deze naar het midden toe te trekken. In het midden een stipje oranje voor het hart en zo creëer je deze nailart! Je kunt er eventueel ook voor kiezen om de rood/wit/blauwe bloemen op alle nagels te doen maar dat vond ik persoonlijk iets teveel van het goede!

Hebben jullie al een oranje nailart gemaakt of in gedachte voor Koninginnedag? 

5 opmerkingen:

 1. Het wordt gewoon een knaloranje lakje, Ay Poppy! van Cult Nails:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk! Ik weet nog niet wat ik op mijn nagels zal doen, maar Oranje wordt het in ieder geval wel. ;-) En verder... tja dat zie ik altijd wel als ik zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er super leuk uit, ik weet nog niet precies wat ik zal doen, maar de basis kleur word knal oranje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gemaakt! Dat is een tip voor mij voor volgend jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations