vrijdag 5 april 2013

Golden Rose Jolly Jewels - Nr 112

Een tijdje terug liet ik jullie nr 116 al zien uit de Jolly Jewels collectie van Golden Rose. Wanneer je een beetje van glitterlakjes houdt is deze collectie echt wat voor jou! Vandaag heb ik nr 112 voor jullie geswatcht, dit keer mét zonnetje waardoor de glitters vele malen beter te zien zijn!

Nr 112 is een heel ander soort glitterlakje dan nr 116 is. Deze lak heeft namelijk geen gekleurde basis, maar gewoon een doorzichtige. Meestal zijn lakken met een doorzichtige basis erg sheer waardoor je ze enkel kunt gebruiken over een andere lak heen. Dit lakje heeft dit niet, deze kun je zonder basiskleur dekkend krijgen door de bom met glitter!


Dit lakje zit boordevol met hele fijne paarse glitters. Naast fijne paarse glitters bevat dit lakje ook wat grotere goudkleurige glitters. Het geheel ziet er erg feestelijk uit!

Het lakje brengt vrij soepel aan voor een glitterlak. De glitters laten zich goed verspreiden en de lak is dekkend met 2 lagen. Ik heb geen topcoat aangebracht op bovenstaande swatches, met een topcoat zullen de glitters veel meer glimmen! Het enige nadeel is toch wel de glitters verwijderen na een aantal dagen, zelfs met het potje kunstnagelremover was het één groot drama, maar goed wie mooi wilt zijn... Juist moet de glitternagellak accepteren hoe vervelend het er ook af te halen is ;-)!

Dit lakje heb ik gekocht bij Enchantra en kostte €3,95. 

Hebben jullie al een favoriete Jolly Jewels gevonden? 

8 opmerkingen:

 1. ziet er mooi uit, ja heb al teveel favorieten hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, deze vind ik wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige glitterlak! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Ziet deze er ook mooi uit met 1aag? Of ziet dat er echt niet uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet dat dit lakje lelijk is met 1 laag hoor maar de glitters zijn dan een stuk minder. Je ziet dan een beetje kale plekjes met je eigen nagel door de lak heen!

   Verwijderen
 5. Had laatst swatches gezien en vond ik hem niet mooi.
  Maar nu vind ik hem wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sommige swatches geven ook echt een vertekend beeld hoor! Ben er ook een hoop tegengekomen waarvan ik dacht: Huh is dit echt dezelfde lak? Maar in het echt is hij echt supermooi deze!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations