maandag 8 april 2013

Catrice - Mint Me Up

Vandaag laat ik jullie weer een nieuw lakje van het merk Catrice zien. Dit keer is het de beurt aan Mint me up!

Mint me up is een heel mooi maar apart lakje. Mintgroen is een kleur die je de laatste tijd veel tegenkomt. Mint me up is niet echt mintgroen maar meer mintblauw. 


Dit lakje heeft een hele aparte finish. Je ziet namelijk over de complete nagel gouden vlokjes in de lak zitten, dit lakje heeft een zogenoemde glassfleck finish. Iets wat je niet supervaak tegenkomt dus extra leuk! Bovenste swatches zijn allemaal gemaakt in zonlicht.

Deze laatste swatch is gemaakt in daglicht. Dit lakje brengt gemakkelijk aan en door de brede kwast kan ik mijn nagels in één veeg voorzien van een laagje lak. Dit lakje is dekkend met 2 lagen.

Hebben jullie Mint Me Up al?

7 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat er gauw een nagelfestijn bij Kruidvat komt, want ik ben aan het sparen voor de hele nieuwe collectie:) Dit is wel een hele mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan de ene kant hoop ik daar inderdaad ook op, maar aan de andere kant denk ik weer dat gaat me een hoooop geld kosten hahah!

   Verwijderen
 2. Dit is een van mijn nieuwe favoriete lakjes! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik heb hem inderdaad bij jou voorbij zien komen! Toen twijfelde ik nog een beetje, maar ben nu ook helemaal om!

   Verwijderen
 3. Ik zag 'm in de winkel en heb 'm toch niet genomen. Het idee is heel gaaf maar op je nagel ziet het er dan toch wat minder spectaculair uit. Jammer! Wel een mooie kleur, daar niet van :) maar hadden meer gouden glittertjes ingemogen van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ziet er op de nagels inderdaad anders uit dan in het flesje. Zelf vind ik het juist niet erg dat je niet veel ziet van het goud, mint met goud vind ik zelf toch een ietwat vreemde combo! Weet niet of ik dat zo mooi gevonden zou hebben.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations