donderdag 7 februari 2013

Catrice - Aretha's R-E-S-P-I-N-K

De meesten zijn inmiddels op de hoogte van de assortimentsveranderingen van Catrice. Vanaf maart kunnen we weer genieten van allerlei nieuws! Maar dat betekend natuurlijk wel dat alles wat nu nog in het assortiment zit, weggaat met 50% korting! Daarom toch nog wat Catrice swatches, wie weet ontdek je wel iets moois waarvan je het bestaan niet wist!

Aretha's respink is opzich geen heel bijzonder lakje. De lak is donkerroze met een crème finish. Maar misschien ben je juist wel op zoek naar zo'n soort lakje, you never know!


Ik vind het kwastje van dit lakje best fijn. Hij is niet overdreven breed en is mooi rond afgesneden waardoor je een mooie lijn langs je nagelriemen kunt maken. Ik hoop er ook op dat Catrice bij de vernieuwing de kwastjes niet nóg breder gaat maken!

Ik heb twee lagen lak voor een dekkend resultaat gebruikt. Verder heb ik eigenlijk niet veel meer toe te voegen aan dit lakje! Wat ik wel ontdekte was dat ik behoorlijk wat van dit soort roze crème lakken heb. Maak je dus maar klaar voor een vergelijking binnenkort!

Wat vinden jullie van deze lak? Zijn jullie al benieuwd naar het nieuwe assortiment?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations