donderdag 14 februari 2013

Nailart: Valentijn #4

Na de Instagram post van vanmorgen is het nu dan toch echt tijd voor de allerlaatste Valentijn nailart! Dit keer iets compleet anders dan altijd maar die hartjes, hartjes horen natuurlijk wel bij Valentijn, maar andere dingen natuurlijk ook! 

Zoals je ziet zijn het geen hartjes, maar bloemen! Het idee achter deze nailart komt eigenlijk meer uit mijn jeugd. Want geef nou eens eerlijk toe, wie heeft er als klein kind nou niet met een bloemetje gezeten en blaadje voor blaadje: hij houdt van me, hij houdt niet van me van het bloemetje afgetrokken!


Zo ben ik de nailart op mijn wijsvinger begonnen met een hele bloem. De nagel daarna heb ik steeds een blaadje van het bloemetje weggelaten totdat er op mijn pink nog maar één blaadje over is. Als basiskleur heb ik Catrice - Sweets for my Sweets gebruikt, weer lekker een lakje uit de oude doos!

Verder heb ik voor deze nailart vier kleuren stripers gebruikt van Max (action). Een gele, zwarte, witte en rode! Met de zwarte striper ben ik begonnen met de buitenlijnen van de bloem. Vervolgens heb ik met een witte striper de blaadjes ingevuld en met een gele striper het hart van de bloem ingekleurd. Als laatste heb ik met rood wat details in de witte blaadjes getekend. 

Welke van de vier Valentijn nailarts vond jij het leukst? Hebben jullie er zelf ook één nagemaakt?

11 opmerkingen:

 1. Wow, wat een ontzettend leuk idee is dit zeg. En wat heb je dat mooi gedaan. Lukt het op je rechterhand eigenlijk net zo goed als links?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Mijn rechterhand is precies hetzelfde als mijn linkerhand! Zal even een fotootje posten op facebook ;-)!

   Verwijderen
  2. Prachtig, dan heb je ook met je linkerhand een vaste hand. Of was jij nou links? Nou ja, met beide handen dus een vaste hand.

   Verwijderen
  3. Ik ben gewoon rechts, maar kan vrij veel ook met mijn linkerhand! Voor sommige dingen zoals nailart best handig dus! Met veel oefenen wordt het sowieso ook beter hoor, heel in het begin was mijn rechterhand lang niet zo mooi als mijn linkerhand maar nu zie ik bijna geen verschil meer!

   Verwijderen
 2. Ook deze vind ik weer helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind dit de leukste! Erg origineel en leuk met die blaadjes! :-) Ook mooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Vond deze nailart zelf ook het leukst dus heb deze vandaag ook gedragen op mijn nagels!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations