dinsdag 5 februari 2013

Hema - Nr 827

Een tijdje terug liet ik jullie al een prachtig lakje van de Hema zien uit de 800 collectie. Niet alleen Nr 826 is een beauty, maar ook nr 827 kan er iets van! Alleen het lakje in het potje ziet er al adembenemend uit. Benieuwd naar de swatches?


Het lakje is echt ontzettend mooi! Op de foto van het potje kun je al zien dat het een paars lakje met hele fijne glittertjes is, maar dat er naast paars ook andere kleurtinten in voorkomen. Eigenlijk zou je het lakje gewoon even moeten gaan bekijken bij het Hema, vooral wanneer je gek bent op paars weet ik zeker dat je spontaan verliefd zal worden op dit lakje!

De glitters in dit lakje hebben een beetje een duochrome effect, de ene keer zie je een gouden glans en de andere keer meer oranje/rood of heel lichtjes paars. De substantie van dit lakje brengt erg fijn aan in combinatie met de kwastjes van de Hema lakken.

Het laatste wat mij opviel was de droogtijd. Toen ik klaar was met het lakken van mijn pink was het laagje op mijn wijsvinger gewoon droog! De droogtijd is dus vrij snel. Ik heb 2 dunne lagen lak aangebracht op bovenstaande swatches.

Welke lak vinden jullie mooier? Nr 826 of toch deze nr 827? Ik vind het lastig kiezen maar ik denk dan toch dat ik voor deze paarse ga!

10 opmerkingen:

 1. Jee zeg, heb ik vanochtend in mijn mandje gehad en toch weer terug gelegd, swatch jij hem nu :-)
  Hij is inderdaad erg mooi. Ik ga hem vast nog wel een keer kopen maar moet weer eens op mijn geld letten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah jeetje wat balen zeg! Inderdaad de volgende keer eens meenemen! En sja, denk dat iedereen in deze tijd wel op zijn/haar geld moet letten, ik zelf ook! Heb ook al in geen maanden meer online nagellak besteld dus gaat goed!

   Verwijderen
 2. Ik vergeet bij Hema altijd naar de lakjes te kijken, terwijl ze me op blogs altijd wel aanspreken. Toch nog maar eens een speciaal tripje inplannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Heb met mijn verjaardag ook nog een paar ontzettende mooie lakken gehad en hema lakken zijn echt de moeite waard!

   Verwijderen
 3. Ik hou zelf niet van paars, maar de finish is tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf gek op paars, maar niet iedereen houdt natuurlijk van dezelfde kleuren (dan zou de wereld ook maar saai worden toch?) De finish is wel echt superleuk!

   Verwijderen
 4. Oh my, wat een prachtige lak! Eigenlijk zou je zonder nagellak naar de Hema moeten gaan en daar alle lakjes uit moeten proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is mooi he! Ben zelf niet zo van het uittesten van nagellak tenzij er testers aanwezig zijn, vind het zelf ook nooit leuk als ik een nieuw lakje koop en hij blijkt al gebruikt te zijn. Daarom moeten ook gewoon meer winkels gebruik maken van testers, dan heb je dat probleem niet meer! :)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations