maandag 4 februari 2013

OPI - Lincoln Park After Dark Matte

OPI lakken, je leest er ontzettend veel over op het wereldwijde web maar echt vaak komt dit merk niet voorbij op Nailart Creations. Eigenlijk heeft dat twee oorzaken: 1: de lakken zijn in Nederland behoorlijk prijzig, denk aan dik €14,- en 2: doordat de lakken in Nederland zo duur zijn ben je genoodzaakt deze te bestellen uit het buitenland en dan zit je opgescheept met torenhoge verzendkosten. Juist door deze twee redenen laat ik het merk OPI vaak achterwege. Toch heb ik er een aantal in mijn collectie, Lincoln Park After Dark matte is daar één van!

OPI heeft het lakje Lincoln Park After Dark in twee verschillende versies uitgebracht. De normale versie en deze matte versie. Ik wilde een keer gaan voor de matte lak en zo kocht ik geloof ik zo'n 2 à 3 jaar terug dit matte lakje van OPI via Ebay.


En of hij matte is! Dit lakje heeft een overduidelijke matte finish. De kleur is erg donker en past wel bij het sombere weer, persoonlijk draag ik dit soort lakken eigenlijk niet in de zomerperiode, het maakt alles meteen zo donker! De kleur lijkt haast zwart maar hij is heel donker aubergine.

Het eerste laagje van dit lakje bracht heel onregelmatig aan. Lichte en donkere stukken lak overlapte elkaar. Na een tweede laag aangebracht te hebben werd de kleur mooi egaal . Dit lakje heeft geen topcoat nodig, de topcoat laat het matte effect verdwijnen. Deze lak heb je gister in actie kunnen zien in deze nailart trouwens!

Wat vinden jullie van de matte nagellakken?

9 opmerkingen:

 1. Ik vind mat hardstikke leuk maar als nail art samen met glimmend. Zo alleen een matte lak op je nagels vind ik wat saai. En koop een simpel aubergine lijkend lakje van een goedkoper merk met de goedkopere matte lak van de Hema en je hebt hetzelfde effect. Scheelt bergen geld :-)
  Ik zou het geld er niet aan uitgeven. Maar goed, in feite denk jij er hetzelfde over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf van die momenten waarop ik mat geweldig vind of juist absoluut niet. Meestal ook wel verwerkt in een nailart hoor, ik draag eigenlijk nooit een enkel kleurtje! Verder ben ik het inderdaad met je eens, OPI vind ik erg overpriced en €14,- heb ik er absoluut niet voor over! De lakjes van OPI die ik heb, kon ik 3 jaar geleden voor €4,- inclusief verzendkosten kopen via Ebay. Dat vond ik nog wel de moeite waard, maar nu is zelfs via Ebay zo'n potje €10.. Daarnaast heb ik voorlopig wel genoeg nagellak hihi!

   Verwijderen
 2. Ik ben niet zo dol op matte lakjes en ik gebruik sowieso een topcoat die fijn glanst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf echt fases! Ik kan het op sommige momenten ontzettend leuk vinden en op andere momenten echt háten..

   Verwijderen
 3. Zo matte is hij niet helemaal mijn ding, maar wel mooi kleurtje.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er opzich ook een topcoat overheen brengen, dan gaat hij glimmen, maar dan vind ik hem zelf weer lijken op een normale zwarte lak!

   Verwijderen
 4. Mat vind ik wel gaaf :D vooral blauw met een matte finish!
  Wel van 2 goedkopere merken want OPI is te duur voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh blauw moet ik eens gaan uitproberen, klinkt erg mooi! Ik ben zelf ook meer een budgetlakker hoor. Heb weinig met die duurdere merken, heel af en toe zit er een wat duurder merk tussen maar die heb ik zelf dan kunnen scoren voor een zacht prijsje!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations