woensdag 13 februari 2013

Nailart: Valentijn #3

Alweer de derde Valentijns nailart deze week! Ook deze nailart is weer iets lastiger, de nailart is een combinatie van een gradiënt effect (m.b.v. sponsen) en wat handgemaakte nailart!

De achtergrond bestaat uit drie tinten roze. Met behulp van een sponsje heb ik een gradiënt effect gemaakt die van een donkere kleur naar een lichtere kleur loopt. De drie roze kleuren welke ik gebruikt heb zijn: Catrice - The Pinky and the brain, Hema - Nr 805 en striper Max - french pink.


Na het maken van de achtergrond die van donker naar licht loopt heb ik met een rode striper en een dottingtool de nailart afgemaakt. Met de striper heb ik de kleine hartjes gemaakt en met een kleine dottingtool heb ik in een schuine baan stipjes gemaakt. Aflakken met een topcoat en je nailart is klaar!

Morgen is het Valentijnsdag en komt de laatste nailart online, het wordt dit keer een hele apart zonder hartjes, beloofd ;-)!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations