maandag 18 februari 2013

[Preview] China Glaze - Avant Garden

De winter is bijna voorbij en veel merken komen weer met een nieuwe collectie voor het voorjaar! Zo komt China Glaze vanaf deze week met de nieuwe Avant Garden collectie. 12 Prachtige nieuwe lakjes voor het voorjaar! Ik mag jullie alvast een preview van de swatches laten zien!


Life is Rosy: Mooie oud roze crème lak.
Pink-ie Promise: Medium roze crème lak.
Tart-y For The Party: Prachtige lila crème lak
Fade into Hue: Paars/Lavendel crème lakje.
Keep calm, Paint on: Mintkleurige lak met subtiele shimmer.
Dandy, Lyin' Around: Witte shimmer lak. 

Budding Romance: Legergroene kleur met crème finish.
Sunday Funday: Felle blauwe crème lak.
Fancy Pants: Donkerpaarse lak met lichte paarse/roze shimmer. (Mijn favoriet!)
Snap my Dragon: Rode shimmer lak.
Passion for Petals: Donkerroze crème lak.
Mimosa's Before Mani's: Oranje lak met shimmer finish.

Mijn favoriete lak uit deze collectie is absoluut Fancy Pants, maar ook Keep Calm, Paint On vind ik ontzettend mooi! Daarnaast vind ik dat China Glaze weer ontzettend hun best gedaan hebben op de leuke en originele namen! Deze lakken zijn o.a. verkrijgbaar op: BeautyFactory!

Welke lak vinden jullie het mooist?

4 opmerkingen:

 1. Tja, het is onmogelijk om met "nieuwe" lakken te komen iedere keer lijkt mij. Het zijn toch kleuren die, of er al zijn bij andere merken, of er op lijken.
  Soms springt een lak er echt uit voor mij maar dat heb ik bij deze absoluut niet.
  Ze zijn mooi maar niks bijzonders....vind ik dan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt volgens mij is het ook echt onmogelijk! Ik vind ze ook erg mooi maar waarschijnlijk heb ik wel al soortgelijke lakken (is ook lastig met 700+ lakken om iets nieuws te vinden!)

   Verwijderen
 2. Als ik eerlijk ben denk ik dat ik al veel soortgelijke kleuren heb. En dat is maar goed ook, want ik heb een lege bankrekening:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook hoor! Als ik een geldboom had, had het me helemaal niets uitgemaakt. Maar mijn geld gaat nu linea recta naar rijlessen! Ook even geen nagellak voor mij!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations