donderdag 7 februari 2013

Instagram #6

Goedemorgen! Het is weer donderdagochtend en tijd voor een nieuwe Instagram #! Omdat ik iedere week zoveel foto's maak is dit een selectie van alle gemaakte foto's. Mocht je alle foto's willen bekijken dan kun je me volgen op Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Kijk nou wat een aandoenlijk mannetje. Zelfs nu hij wat ouder wordt blijft het een heerlijke kroelerd!Vorige week donderdag was mijn laatste toets en zo heb ik donderdagavond een beetje kunnen vieren dat ik na 3 weken toetsen eindelijk klaar was! Sneeuw was weg dus daar komen de hakken weer uit de kast hoor ;-)!

Vrijdag had ik heerlijk een dagje vrij en zo kon ik 's ochtends lekker uitslapen. Toen ik wakker werd lag meneer bovenop me me aan te staren. Prr éindelijk wakker?

Ik ben al druk bezig met het leren voor mijn theorie-examen. Ja het komt nu toch écht dichtbij! Op het moment dat ik dit schrijf moet ik nog een uurtje wachten voor mijn eerste rijles. Spannend!

Ik heb een oud plantenbakje gevuld met grind en hierin de verschillende popsticks met nailart gestoken. Ontzettend leuk gezicht en zo heb ik altijd wat nailart voorbeeldjes bij de hand!

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag en zo bakte ik vrijdagavond al een lading cupcakes. Zaterdagochtend heb ik mijn zus geholpen met het maken van de taart en vervolgens heeft mijn zus de taart gedecoreerd. Ontzettend leuk geworden!

Van mijn moeder en zus heb ik ontzettende leuke cadeautjes gehad. Zo kreeg ik deze mooie lamp van mijn moeder en behoorlijk wat nagellak van mijn zus. Mochten jullie alles graag willen zien, laat het even weten bij de comments en dan maak ik er een leuke video van. Ik heb namelijk ook een mooie fotostudio gekregen dus het filmen gaat echt verbeteren!

Nog wat andere cadeautjes! Setjes met Max minilakjes en Max Caviar Nails! Gister heb ik zelf ook nog een ander setje Caviar nails gekocht bij de Action (zwarte basis, zwarte beads).

En weer een aantal mooie nageltjes gezet. Helaas is de camera van mijn mobiele telefoon 's avonds echt crappy dus zien de foto's er niet zo mooi uit, maar de foto's van mijn gewone camera zullen vast nog eens voorbij komen in een artikel met gelnagels!

Zo ziet onze flat er zo'n beetje uit. Verschrikkelijk gezicht al die steigers maar ze gaan binnenkort renoveren dus is het toch echt nodig. Tegen die tijd zul je waarschijnlijk een hoop enorme rommelfoto's tegenkomen op Instagram haha!

Natuurlijk nog wat lieve foto's van Verschoor om dit artikel mee af te sluiten! De laatste foto is trouwens wel grappig, als je goed kijkt zie je een lollystokje op de bank liggen. Verschoor zit dus ook echt in de positie van: jahoe gooi dat stokje nou eens weg joh!

Hebben jullie nog wat leuks beleefd deze week?

9 opmerkingen:

 1. Leuke foto's weer. Is Verschoor een binnenkat of komt/mag ie ook naar buiten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verschoor is echt een binnenkat. Hij woont in een flat op 2 hoog dus naar buiten is ook niet mogelijk. In de zomer gaan we wel proberen hem op het balkon te laten lopen maar dan moeten we eerst alles bedekken met gaas aangezien Verschoor overal opklimt!

   Verwijderen
 2. Ik zou graag wel de nagellakjes willen zien:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Je taart is echt leuk met dat handje en gelakte nagel erop!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations