woensdag 20 februari 2013

[Review] Max Miniset #1

Jullie hebben ze waarschijnlijk al eens zien liggen bij de Action. De nieuwe setjes met minilakjes! Met mijn verjaardag kreeg ik verschillende setjes en zo test ik vandaag het eerste setje voor jullie uit! De setjes kosten per stuk €0,75 en hier zitten 3 lakjes van 3,6 ml in!


Als eerste was ik ontzettend benieuwd naar de kwastjes! De meeste minilakjes hebben namelijk een erg kort kwastje welke vervelend lakt. Gelukkig zag ik na het openen van een flesje een mooi lang en smal kwastje tevoorschijn komen. Perfect!

Donkerroze
Het eerste lakje is een donkerroze lak met crème finish. Het eerste wat mij opviel was de nogal sterke geur die van dit lakje afkwam, niet bepaald lekker, maar wanneer je er gewoon niet constant aan loopt te snuiven is het best te doen! Op bovenstaande swatch gebruikte ik twee lagen lak, deze dekt niet optimaal met twee lagen dus misschien is een derde laag wat beter!

Burgundy
Het tweede lakje is een beetje burgundy, dit is een kleur tussen donkerrood/bruin in. De lak heeft een crème finish en de kleur is wel weer eens iets anders. Deze lak dekt goed met twee lagen!

Peach
Het laatste lakje uit dit setje vind ik echt prachtig! Een mooie peachy kleur met crème finish. De kleur dekt prima met 2 laagjes en hij is in één woord gewoon mooi!

Welk lakje vinden jullie het mooist uit dit setje? Hebben jullie de setjes zelf al uitgeprobeerd?

13 opmerkingen:

 1. Is de droogtijd niet superlang van de lakjes. Dat idee houd me tegen ze te kopen :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lakjes drogen best snel! Ik heb lakken die er veel langer over doen om te drogen dus deze drogen best snel!

   Verwijderen
 2. Ik heb de lakjes ook gekocht en alhoewel de meeste kleuren pas met drie lagen goed dekken vind ik ze erg fijn. En drogen doen ze best snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet mijn andere setjes nog uittesten, maar deze dekten gewoon met 2 lagen, alleen de donkerroze niet! Maar goed voor die prijs ga ik ook niet klagen!

   Verwijderen
 3. Dat peachy kleurtje is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Morgen weer naar Goes dus ik ga weer een poging doen bij de Action hahaha...eens kijken wat er ligt, en of er iets ligt :-)

  Die laatste is inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop voor je dat er nog iets ligt! De producten zijn zo leuk en lekker budget!

   Verwijderen
 5. Leuk! Maar niet onwijs bijzonder. Wel heerlijk budget!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar juist doordat ze lekker budget zijn verwacht ik er ook weer minder van! Dus vind het zelf niet zo erg dat het geen spectaculaire kleuren zijn :)

   Verwijderen
 6. Moet binnenkort weer eens naar de Action voor al die nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, heerlijk shoppen bij de Action! Ze hebben nu tegenwoordig ook wat grotere flesjes met basecoat, is misschien ook wel de moeite waard!

   Verwijderen
 7. Ik heb ze ook, maar moet ze nog testen. Ze zien er goed uit, en zeker voor dat geld mogen we niet klagen! Lang leve de Action. LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations