woensdag 27 februari 2013

[Review] Max Miniset #2

Vorige week liet ik jullie al één van de minisetjes van Max zien. Maar natuurlijk heeft Max meer dan één setje uitgebracht. Dit leuke setje bevat 3 minilakjes van 3,6 ml in de kleuren pastelgeel, mosgroen en turquoise. Het setje is verkrijgbaar bij de Action en kost €0,75.

Pastel geel


Het eerste lakje heeft een pastel geel kleurtje. Perfect kleurtje voor de aankomende lente. Het lakje lijkt een crème finish te hebben, maar er zitten heel lichtjes wat shimmers verstopt in de finish. Leuk extraatje en gewoon een leuk kleurtje. De lak dekt met 2 lagen.

Mosgroen
Het tweede lakje heeft een mosgroene kleur. Als ik naar de lak kijk denk ik meteen aan Shrek uit de Disneyfilms! Dit lakje heeft een gewone crème finish en dekt ook met 2 lagen.

Turqoise 
Het laatste lakje is een turqoise lak. De kleur is lekker opvallend en ziet er mooi uit. De lak heeft een crème finish en dekt net zoals de vorige twee met 2 lagen.

Conclusie: Ik vind dit setje ontzettend leuk. Mooie kleurtjes voor het aankomende voorjaar en ze brengen allemaal prima aan. Ook de dekking is met 2 lagen goed te doen. Het enige nadeel wat deze lakjes hebben is de geur, deze is niet zo lekker, maar aan de andere kant, welke lak ruikt nou wel lekker? Zeker voor deze prijs vind ik dit setje een dikke aanrader!

Hebben jullie al een favoriet setje ontdekt? 

7 opmerkingen:

 1. Ik heb elk setje en moet ze alleen nog testen maar ben er blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb elk setje en moet ze alleen nog testen maar ben er blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleuren!!!
  Ik ga kijken bij de action of ze deze lakken nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes. Ik heb vandaag bij de Action 6 neon kleuren in 1 verpakking gekocht. Koste nog geen 2,- geloof ik. Kleine flesjes, ik denk iets van 5 ml, maar weet het niet precies.
  Super leuk voor de lente en vooral de zomer en wat me verbaaste is dat ze allemaal een naam hebben. Staat niet op de flesjes maar wel op het kartonnetje wat er aan het zakje hangt.
  Flashing Yellow, Shocking Blue, Smashing Orange, Screaming Green, Kicking Pink en Splashing Purple. Echt leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ja, de Action blijft me verbazen met hun low budget spullen van een goede kwaliteit. Ik heb hier ook meerdere setjes van mee genomen. Binnenkort ga ik een leuke nailart met de gele maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt heel leuk uit. Volgens mij is de nagellak van action best goede kwaliteit. Ik vind de kleuren eigenlijk best wel mooi. Mooie foto's ook. En trouwens, shreck is niet van Disney, Haha.;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations