dinsdag 26 februari 2013

NYC - Full Metal Jacket

Een tijdje terug had de Kruidvat een leuke 1+1 gratis actie op alle lakken van NYC. Nu hebben ze bij het filiaal waar ik vaak kom niet zo'n uitgebreid assortiment NYC en heb ik dus even goed moeten zoeken naar een leuk lakje. Ik kwam Full Metal Jacket tegen en besloot hem uit te proberen.

Full Metal Jacket is een goudkleurig lakje met shimmer finish. De goudkleur is niet heel fel, wanneer je hem in de schaduw bekijkt lijkt er wel een soort van zilveren gloed over te zitten. In ieder geval een apart lakje die ik zeker niet als dupe in mijn stash zal terugvinden.


De lak brengt ontzettend fijn aan! De lak heeft gelukkig geen streperige finish, dit is iets wat ik zelf heel vaak zie bij mijn andere goudkleurige lakjes.

Als laatste het meest fijne aan dit lakje, hij dekt met 1 enkel laagje! Doordat hij in 1x zo goed dekt is de droogtijd ook lekker vlot. Perfecte lak voor het nailarten dus, je hoeft niet lang te wachten totdat de lak droog is!

Wat zijn jullie ervaringen met NYC? Ook gebruik gemaakt van de 1+1 gratis actie? 

9 opmerkingen:

 1. Mooie lak! Ik heb hem zelf ook gekocht in diezelfde periode om precies te zijn. En hij stempelt ook super. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh goed om te weten, heb ik nooit geprobeerd!

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de handige tip! Zal voor de volgende stempeltest een keer lakken van NYC proberen!

   Verwijderen
 2. Ik heb geen enkele NYC maar deze is wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het assortiment van NYC is ook niet zo uitgebreid. Ben vaak even bij het staan kijken maar spot eigenlijk nooit echt iets nieuws! Er zitten wel echt leuke lakken tussen maar dat is wel ff goed zoeken!

   Verwijderen
  2. Vandaag in Leidschenhage geweest en daar kwam ik deze tegen en moest meteen aan jou swatch denken en heb hem gekocht. Vind deze echt heel mooi.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations