zaterdag 9 februari 2013

[Video] Nieuwe Producten!

Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag en in de Instagram post liet ik al kort wat dingetjes zien die ik gekregen heb. Ik vroeg hierbij aan jullie of jullie het leuk zouden vinden om alles te zien en hier werd enthousiast op gereageerd! 

Vandaag dus een video met alle nagelgerelateerde spulletjes welke ik gekregen heb!Mochten jullie nou ontzettend nieuwsgierig zijn naar een bepaald product, laat het me in de comments weten en dan zorg ik ervoor dat deze producten zo snel mogelijk voorbij komen op Nailart Creations!

Uiteraard volgen er ook nog swatches en reviews van de andere producten!

Wat willen jullie graag als eerste zien?

7 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje. Wel jammer dat het zo donker is, je ziet niet goed de echte kleur van de lakjes.
  Ik heb de glitter top coats van de Hema ook gezien en heb er nog mee in mijn handen gestaan. Ze zijn erg leuk, allemaal, dus misschien ga ik ze toch nog wel kopen.
  Die beads van de Action zijn leuk zeg en geen geld.
  Ik heb nail stamps van de Action gekocht een tijdje terug maar die werken voor geen meter. Heb jij die? En zo ja, wat vind je ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het beeld is idd donker he? Ben een beetje aan het spelen met mijn fotostudio en moet er nog een beetje mijn weg in vinden! Ik heb de nail stamps van de Action ook en bij mij werken ze prima! Heb je de folie van het stempelplaatje gehaald? Soms zit er een extra folielaag over die niet opvalt! Als je bij de zoekfunctie intikt : Max stempelset kun je mijn review terugvinden!

   Verwijderen
  2. Ja, volgens mij is die er af, maar ik zal er nog eens goed naar kijken haha..
   En ik ga jou review even opzoeken.
   Bij jou lukt altijd alles, die magnetische lak lukt ook al niet bij mij en dit stempelen niet en ik word daar zo chagrijnig van. Het lukt geeneens een klein beetje ggrrr..
   Wat doe ik toch verkeerd?
   Ik kortings stickers van de Hema dus ga die top coats lekker kopen van de week.

   Verwijderen
  3. Ja gewoon nog even een dubbele check, soms zitten er twee laagjes op! Ik weet zelf ook niet precies wat de reden is waarom het bij mij vaak wel lukt en bij andere moeizamer gaat, geen idee! Over het algemeen blijf ik rustig en bekijk ik hoe ik een product moet en/of ga gebruiken.
   Oeh fijn kortingsstickers, lekker inslaan met korting dus!

   Verwijderen
 2. De topcoat van de Hema ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ook erg benieuwd naar die topcoat. Het lijkt er namelijk op alsof het een gewone nagellak is, dus ben benieuwd!

   Verwijderen
 3. Hey, leuke lakjes allemaal!
  Paris Memories nr 254 heb ik zelf ook. Dit lakje is heel sheer en staat het mooist gelayerd over een (donker) oudroze of paarse lak.
  Komen er swatches van de caviar nails van MAX?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations