woensdag 6 februari 2013

Nailart: Glitter Curlz!

Vorige week liet ik jullie een review met swatches van de Pink Tease glitterlakken zien. Ik werd spontaan verliefd op de combinatie van een lichtroze basis met de rode Pink tease glitterlak. Een perfecte basis voor een nailart! Kijk je mee naar de glittery curlz van vandaag?

Deze nailart bestaat eigenlijk uit 3 stappen. Twee verschillende lakken voor de basis (Color Club - Vintage Couture en Pink Tease) en met een witte striper van max heb ik uit de hand de krulletjes gemaakt die naar elkaar toe lopen.


De krulletjes heb ik dus met een witte striper van Max (Action) gemaakt. Ik ben begonnen met een recht streepje die naar het midden toeloopt, deze heb ik laten eindigen in een krulletje. Hetzelfde heb ik vanaf de onderkant gedaan met een nieuw streepje welke eindigt in een krulletje. Zo heb je een nailart met krullen die naar elkaar toelopen! Naar eigen smaak zou je er eventueel nog wat decoratie (stipjes, steentjes, beads e.d.) bij kunnen maken, maar ik vond het persoonlijk op deze manier al druk genoeg!

Wat vinden jullie van deze nailart?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de kleur heel mooi, maar de krullen zijn echt lelijk. Ze zijn niet strak en in een beweging gemaakt. Het ziet er rommelig uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations