zondag 17 februari 2013

Nailart: Purple Gradiënt!

Jullie hebben de hele week al kunnen genieten van iedere dag een nieuwe nailart, maar natuurlijk staat er ook vandaag weer een nieuwe nailart klaar! Kijken jullie mee naar de paarse gradiënt?

De basis voor deze nailart is een paarse gradiënt. Deze heb ik gemaakt met Hema - nr 827. De eerste laag heb ik zachtjes gesponged, toen steeds een stukje lager opnieuw een laagje spongen. Op deze manier creëer je een effect die van iets lichter naar donker loopt!


Verder heb ik drie kleuren stripers gebruikt, max - White, Max - Neon Pink en Max - Black. Verder heb ik een dottingtool gebruikt om de stipjes mee te zetten. Ik ben begonnen met de twee roze lijnen over de paarse gradiënt heen.

Tussen de twee roze lijntjes heb ik twee rijen met witte stipjes gemaakt. Deze heb ik met Max - white en een dottingtool gemaakt. Als laatst heb ik in de linker bovenhoek van mijn nagels nog een rijtje zwarte stipjes gezet. Een vrij simpel te maken nailart die een verbluffend effect geeft, ik kreeg ontzettend veel complimentjes op deze nailart. Je kunt natuurlijk zelf ook de kleuren aanpassen om de nailart een andere look te geven!

Wat vinden jullie van deze nailart? Gaan jullie het zelf ook uitproberen?

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations