zaterdag 16 februari 2013

Stempeltest Max #1

De laatste keer dat ik een stempeltest online plaatste vroeg ik welk merk jullie de volgende keer graag wilde zien. Een aantal van jullie wilden toch wel graag een stempeltest met de lakken van Max zien en zo zijn we hier dus vandaag! De lakken die ik gebruikt heb voor deze stempeltest zijn van links naar rechts: Pink Passion, Plum, Gun Metal, L.A. Blue.

Witte basis


 Allereerst testte ik de lakken uit over een witte basis. Ik heb een stampingplate van Essence gebruikt om de lakken mee te stempelen.

Pink Passion: Deze lak geeft een lief subtiel roze kleurtje af. De afbeelding is duidelijk te zien.
Plum: Plum ziet er als stempel ontzettend mooi uit op een lichte basis. De kleur springt er echt uit!
Gun Metal: Ook deze lak stempelt prima. De grijze kleur is prima te zien op een lichte basis.
L.A. Blue: Dit lakje is iets te dun om mee te stempelen, daarom smudged de stempel heel snel. De kleur is opzich prima te zien op een witte basis maar de substantie maakt hem niet geschikt om mee te stempelen.

Zwarte basis
 Hoe mooi de kleuren eruit springen op een witte basis, hoe weinig je nog van de kleur ziet op een zwarte basis!

Pink Passion: Deze lak is van al deze lakken het beste te zien op een zwarte basis. Helaas zie je niets van het roze terug maar zie je wel een patroontje. Pink Passion is alleen geschikt om te stempelen op een lichte basis.
Plum: Van plum is helemaal niets terug te zien op een donkere basis. De kleur verdwijnt compleet. Plum is alleen geschikt om te stempelen over een lichte basis.
Gun metal: Gun metal geeft een licht subtiel shimmer effect over een zwarte basis. Mocht je een subtiel effect willen is Gun metal geschikt voor zowel een donkere als lichte basis.
L.A. Blue: La Blue heeft een te dunne substantie om mee te stempelen, ook van dit lakje zie je bijna niets terug. La Blue is niet geschikt om mee te stempelen.

Conclusie: Ik was ontzettend verbaasd over het prachtige resultaat op een lichte basis. De lakken stempelen prima en ook de kleurintensiteit is goed. Helaas zijn deze allemaal niet zo geschikt voor een donkere basis.

Welk merk lak willen jullie in de volgende stempeltest zien? 

8 opmerkingen:

 1. Oh dat ziet er best goed uit zeg! Dat verwacht je niet van de lakjes van Max. Leuk dat je ze uitprobeerd met stempels! Welke blade heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verrassend he? Dit verwachtte ik zelf ook niet! Ik heb één van de Essence stampy plates gebruikt, ik kan nooit echt een nummer of naam van de plate ondekken. Het is in ieder geval de plate met het uiltje en vlindertje!

   Verwijderen
 2. Zo, dat had ik niet verwacht! Jammer dat ze toch niet goed zichtbaar zijn op een donkere basis, maar op licht erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Donkere basis is altijd lastig met stempelen maar omdat ik deze artikelen als testen gebruik probeer ik ze wel altijd uit op een donkere basis! Maar meestal met stempelen gebruik je ook geen zwart als basiskleur dus dan zijn deze lakken echt prima om mee te stempelen!

   Verwijderen
 3. Op een donkere basis stempelen is altijd een beetje moeilijk, tenminste da's mijn ervaring. Maar de Max lakken zijn zo gek nog niet hé... Daarom ben ik er ook groot fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt dat is ook erg lastig hoor, maar omdat dit gewoon een test is probeer ik het wel altijd even uit! De meeste lakken van Max zijn inderdaad erg fijn en dat een aantal zo goed stempelen is alleen maar een mooi extraatje!

   Verwijderen
 4. de lakjes van Max zijn echt A-mazing en A-mazingly cheap!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations