dinsdag 19 februari 2013

Nailart: Sugar Nails

Vandaag een ietwat vreemde nailart. Texture nagels zijn helemaal hot nadat OPI met hun texture nagellakken kwam. Maar om nou echt €14,- voor zo'n lakje uit te geven? Ik creëer dan liever zelf iets geks met een vreemde textuur! Een tijdje geleden kwam medeblogger Marielle met haar versie van 'salt nails'. Ik besloot een poging te wagen met suiker, en zo kwamen deze suikernagels tevoorschijn!

Haha vreemd hè? Deze nagels hebben hilarische sketches opgeleverd hier in huis. Toen mijn moeder de suikerpot miste vond ze dit al vreemd, maar na het zien van deze nagels hebben de buren kunnen meegenieten van al het lachen ;-)!


Nu even verder zonder dollen, ik ben deze suikernagels begonnen met China Glaze - Tantalize Me als basiskleur. De suiker heb ik over een natte topcoat gestrooid. De bedoeling van de gehele texture trend is natuurlijk dat je nagels aanvoelen als grindpad (of dit nou zo ideaal is vind ik nog steeds een goede vraag). Nou met deze suikernagels heb je gegarandeerd een mooi grindpad hoor!

Nou moet ik er natuurlijk wel bij vertellen dat suiker véél grover is dan het goedje wat in de texture nagellakken zit. Deze nailart was dus ook gewoon voor de fun, ik wilde even uittesten hoe dat nou aanvoelde! Wanneer je zelf ook zo gek bent om suikernagels uit te proberen, het verwijderen is echt vies! Suiker plakt natuurlijk als het nat wordt en in combinatie met de remover werd dit een nogal smerig goedje, wees gewaarschuwd! Binnenkort kunnen jullie een how to verwachten met een aantal manieren om zelf texture nails te creëren.

Hebben jullie zelf ook wel eens iets geks uitgeprobeerd op je nagels? Zo ja wat? 

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het hardstikke grappig :-) Niet handig misschien maar wel grappig. Kan je niet eerst warm water over je nagels gieten zodat de suiker smelt? Of zou het dan helemaal een smeerboel worden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het is inderdaad niet handig maar het was ook meer als grapje bedoeld inderdaad. Toch moet ik zeggen dat het resultaat mij best meeviel, stond best leuk! Misschien is het idd een idee om te laten smelten, maar plakken gaat het altijd wel met suiker denk ik!

   Verwijderen
 2. Hihi, je moeder die de suikerpost mist "Syllll waar is mijn suikerrrr" XD
  Ach hier stonden ze ook even raar te kijken met mijn salt nails, maar ze zijn mijn fratsen ondertussen wel gewend in huize Jel :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha lol idd! Mijn moeder is van mij ook wel veel gewend maar die suikerpot was toch nieuw voor dr!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Het zag er ook best leuk uit op mijn nagels hoor! Leuker dan ik verwacht had sowieso!

   Verwijderen
 4. Ik heb zelf een keer de salt nails gedaan alleen had ik grove zeezout gepakt ipv van fijne keukenzout. Was echt vies toen ik een haar uit mn mond moest vissen zeg!
  Maar wel een leuk effect :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het eigenlijk er heel tof uit zien! Serieus, lekker gek en apart, I'm lovin' it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk uit, ik ga dit ook eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Que original la manicura!!! Me encanta :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations