dinsdag 12 februari 2013

Nailart: Valentijn #2

De tweede Valentijns nailart voor deze week! Deze nailart is een stapje moeilijker dan de nailart van gisteren, in de loop van de week worden de nailarts steeds wat lastiger en uitdagender!

De basis voor deze nailart is een mooie lichte roze kleur, na deze nailart week zullen er nog aparte swatches voorbij komen. De lak die ik hier gebruikt heb is Hema - nr 805.


De designs op mijn wijsvingers en pinken zijn hetzelfde, deze zijn vrij druk. Met een striper heb ik rode hartjes getekend en met een dottingtool met kleine punt heb ik random rode en roze stipjes gemaakt.

De twee middelste nagels hebben beide een ontwerp die je als één kunt zien. Met een rode striper heb ik op beide nagels een half hartje gemaakt welke een heel hart lijkt wanneer je de nagels naast elkaar houdt. Vervolgens heb ik met een zwarte striper op mijn middelvinger het uiteinde van een pijl getekend en op mijn ringvinger het begin van de pijl welke uit het hart komt. 

Wat vinden jullie van deze nailart? Morgen en overmorgen komen er ook nog twee Valentijn nailarts online!

12 opmerkingen:

 1. Ik heb hier maar 1 woord voor .... WAUW

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is heel tof gedaan, vooral met het hartje dat zich verspreidt over twee vingers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, inderdaad dat hartje dat gesplitst is in tweeën, erg leuk!
  Ben benieuwd naar de volgende ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dankje! :) Is het jou inmiddels al gelukt met hartjes maken? Je kunt ook een dottingtool (of satéprikker) gebruiken. Dan kun je 2 kleine stipjes naast elkaar zetten en 1 precies in het midden onder de twee stipjes, deze verbinden en dan heb je ook een hartje. Heb je geen gedoe met slappe stripers!

   Verwijderen
 5. wow knap gedaan. ik denk dat ik dat niet kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een beetje oefenen zal het je vast wel lukken hoor!

   Verwijderen
 6. web k1p54d5s43 replica louis vuitton bag replica bags on amazon m1u78f9l28 replica bags cheap gucci replica z5c92a3u54 replica bags high quality replica bags wholesale hong kong click this site o7s55r1h75 replica zara bags

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations