vrijdag 22 februari 2013

[Vergelijking] Roze Crèmes

Soms ben je op zoek naar een bepaald lakje en valt je oog opeens op heel veel dezelfde kleuren! Zo vond ik in mijn Catrice lade gewoon drie soortgelijke roze crème lakken! Ik zocht nog even verder in mijn stash naar een vierde om zo vier roze crème lakken met elkaar te kunnen vergelijken. Zullen ze identiek zijn of zitten er toch verschillen in? 

De lakken die ik met elkaar ga vergelijken zijn van links naar rechts: Hema - nr 191, Catrice - Hot or Not?, Catrice - The Pinky And The Brain en Catrice - Aretha's RESPINK.


Hierboven kun je goed zien op welke nagel welke kleur zit. Nog even voor de duidelijkheid:
Wijsvinger - Nr 191
Middelvinger - Hot or not
Ringvinger - The pinky and the brain
Pink - Aretha's RESPINK

Hierboven heb ik van alle lakken 2 lagen gebruikt. De dekking is zo goed als hetzelfde bij deze lakken. Nr 191 en PATB zijn beide duidelijk een stukje donkerder dan de andere twee. Maar toch zijn deze twee ook weer niet exact identiek. Nr 191 is het donkerst van alle lakken.

Aretha's RESPINK en Hot or Not? komen angstvallig dichtbij elkaar in de buurt. Hot or Not? lakt iets streperiger dan Aretha's RESPINK doet, maar de kleur is exact hetzelfde. Nu is Hot or Not? al een hele lange tijd uit het assortiment verdwenen dus is dit niet zo'n groot probleem. Zo zie je maar weer dat er altijd wel weer een vervanger uitkomt!

Welke van de vier heeft jullie voorkeur?
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations