zondag 3 februari 2013

Nailart: Full Nail Pattern

De afgelopen tijd hebben jullie veel handgemaakte nailart voorbij zien komen dus vandaag is het weer eens tijd voor een stamping nailart! Deze keer heb ik een full nail design gebruikt van een Essence plate. Ik ben niet helemaal happy met het resultaat aangezien ik er achteraf wel iets kleurrijkers van heb kunnen maken, maar goed dat bedenk je je dan weer achteraf!

De full nail stempel paste precies op mijn nagels. Het is een rechthoekig design en dat is ook wel te zien op mijn middelvinger. Jammer dat je daar zo'n duidelijke rechte lijn ziet! Misschien moet ik de volgende keer de stempel maar iets omhoog plaatsen en dan extra bijstempelen aan de onderkant!


Als basiskleur heb ik OPI - Lincoln park after dark matte gebruikt. De swatches van dit lakje komen binnenkort in een apart artikeltje online! Daaroverheen heb ik met Konad - white de full nail stempel gestempeld.

Ik zat me net te bedenken dat het misschien leuk was geweest om een aantal stippen in het design een leuk kleurtje te geven. Misschien een idee voor de volgende keer! 

Wat vinden jullie van het design? Zouden jullie het zo laten of er meer kleur aan toevoegen? 

10 opmerkingen:

 1. Ik vind dit juist wel leuk, iets rustiger. (:
  Kende dit patroon nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het patroon komt van een Essence stampy plate! Dezelfde als waas het uiltje op staat!

   Verwijderen
 2. Leuk gedaan! als mijn nagels langer zijn past het design ook niet altijd :(
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is het enige nadeel aan langere nagels hebben! Gelukkig stempel ik bijna nooit en anders stempel ik de afbeelding gewoon dubbel! Je hebt tegenwoordig ook stempels voor langere nagels!

   Verwijderen
 3. Prachtig! Ik wou dat ik het ook zo netjes kon:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Meer een kwestie van oefenen hoor, de eerste keer leek het bij mij ook nergens op!

   Verwijderen
 4. Leuk design! Mooie kleurencombinatie.
  Zelf zou ik misschien op sommige witte stipjes met lichtroze nog stipjes toevoegen, of juist met dezelfde kleur als de ondergrond is. Maar dit vind ik ook erg mooi :_)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja wat meer kleur zou toch wel leuk geweest zijn he? Ach ja, soms bedenk ik me dat gewoon veel te laat!

   Verwijderen
 5. bij mij is die plaatjes gewoon kapot of doen die stempels het niet

  :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je wel de folielaag van het stempelplaatje gehaald? Soms zit er namelijk sneaky een tweede laag folie op, ben er zelf ook al eens ingetrapt! Je zou ook de stempel/scraper van Konad zelf kunnen proberen want die van Essence vind ik zelf ook minder fijn. Misschien ligt het ook aan de stempellak die je gebruikt, niet alle lakken zijn geschikt om mee te stempelen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations