zondag 10 februari 2013

Nailart: Classy Nails

De nailart van vandaag is een mooie rustige classy nailart. Geen poespas of lastige dingen maar lekker simpel met een mooie kleurencombinatie. Zijn jullie al nieuwsgierig? ;-)

Deze nailart bestaat eigenlijk maar uit twee kleuren met een base- en topcoat. De basiskleur van deze nailart is het prachtige lakje van de Hema. Nr 827!


De kleurencombinatie van het paars en de donkerblauw geven de nailart een hele chique en rustige uitstraling. Meestal ben ik van de hele drukke nailarts maar ik moet zeggen dat ik dit wel erg fijn vond staan op mijn nagels! Gewoon weer net iets anders dan normaal!

Met een donkerblauwe striper van Max heb ik op iedere nagel een deel ingekleurd. Ik ben bovenaan de nagel begonnen met een schuine streep die recht omlaag loopt, een beetje de vorm van je nagels volgen dus. Je kunt dit soort nailarts natuurlijk ook maken met een andere kleurencombinatie of je zou het kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld bloemen, vlinders, steentjes e.d.!

Wat vinden jullie van deze rustige nailart? 

8 opmerkingen:

 1. Heel mooi. Past goed bij elkaar.
  Ik wilde vandaag valentijn nagels maken maar een hartje maken met een striper is echt onmogelijk. Ik vind de kwastjes van stripers gewoon te lang, dat werkt echt voor geen meter. Te lang en te slap zijn ze. Je hoort het al, de frustratie is weer torenhoog hahaha...het stempelen lukte al niet en een hartje maken met een striper ook al niet.
  Ik ben niet in de wieg gelegd voor nail art denk ik :-(
  Pfff....ik ga maar buiten een wandeling maken denk ik...erger...erger... ;-)
  Wat ik hiermee wil zeggen is dat zo'n mooi gebogen steepje als wat jij nu hebt mij ook niet zou lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Kan me er iets bij voorstellen dat wanneer het niet lukt het behoorlijk frustrerend is! Je kunt er dan inderdaad beter mee stoppen want dan gaat het toch niet werken.. Vanaf morgen t/m donderdag komt er iedere dag een Valentijns nailart online, ik heb zelf de hartjes wel gewoon met stripers gemaakt (die van de Action), ging prima. Ik denk dat het je vanzelf een keertje gaat lukken hoor! Heel veel oefenen, heb ik ook moeten doen!

   Verwijderen
 2. Erg mooi gedaan! Leuke combi met die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi. Leuk!
  Noem je dit niet een sideways manicure??
  Liefs Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Moet zeggen dat ik zelf nog nooit van sideways manicure gehoord heb, maar na wat googlen lijkt het er inderdaad wel op dat ze dit een sideways manicure noemen!

   Verwijderen
 4. Leuk gedaan, mooie kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations