maandag 11 februari 2013

Nailart: Valentijn #1

Ik kondigde gisteren via Facebook al aan dat deze week helemaal in het teken komt te staan van Valentijn! Ondanks dat ik er zelf niets aan doe gebruik ik wel elke gelegenheid voor nailart! Vanaf vandaag t/m donderdag komt er iedere dag een nieuwe Valentijns nailart online! Vandaag de allereerste!

Rood, Roze én hartjes. Wat wil je nog meer op Valentijn? Ik begin deze Valentijns week met een vrij makkelijk te maken nailart.


Als basiskleur heb ik hier Catrice - Marilyn & Me gebruikt. Een rode lak met wat glitters. Deze glitters hebben een heel subtiel effect in deze nailart, ze vallen niet onwijs op.

Met de striper French Pink van Max heb ik in het midden van de nagel een roze baan getekend. Toen dit compleet droog was heb ik op deze roze baan met een rode striper van Max drie rode hartjes onder elkaar getekend. Even aflakken met een topcoat en je nailart voor Valentijn is klaar!

Zijn jullie al nieuwsgierig naar de andere nailarts?

14 opmerkingen:

 1. Ik zou heel graag eens een filmpje willen zien van hoe jij met een striper dit soort hartjes, of andere kleine dingen op je nagel zet want mij lukt dat gewoon niet.
  Maar het ziet er heel mooi uit hoor. Leuke nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt met die hartjes!!
  xx Iris
  http://nailartbyiris.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Voor deze keer vind ik het niet erg, maar zou je de volgende keer geen links meer in je comments willen plaatsen? Lezers kunnen op je naam klikken waardoor ze meteen doorgelinkt zullen worden naar je eigen site. Een link achterlaten is dus niet nodig ;-)!

   Verwijderen
 3. Leuk gedaan! Ben benieuwd naar de volgende :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations