donderdag 14 februari 2013

Instagram #7

Op deze vroege donderdagochtend weer een nieuwe persoonlijke post! Uiteraard komt er vanmiddag ook nog gewoon een laatste nieuwe Valentijn nailart online, mocht je die graag willen zien kom dan zeker nog even terug vanmiddag! Voor nu weer een klein overzichtje van mijn week, je kunt me volgen via Instagram: sylvia_nailartcreations.

Kusje voor Verschoor! Dit keer weinig kattenfoto's, heb deze week weinig tijd gehad om lekker te kroelen, druk rooster voor school, rijlessen en nagels zetten. Druk druk!Koekiemonster! Afgelopen week kreeg ik 's avonds een enorme nailart kriebel! Ik pakte dus wat popsticks en nagelwielen erbij om wat nailart voorbeelden te maken.

Na mijn verjaardag puilde het kratje met review producten weer flink uit. Verwacht dus binnenkort veel reviews van de minilakjes van Max en de Caviar nails!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn moeder deze leuke fotostudio. Ik ben er een beetje mee wezen experimenteren maar helaas is hij iets te groot voor mijn bureau, dus moet ik een ander plekje gaan zoeken! Ook kwam ik erachter dat ik de lampen buiten de fotostudio moet plaatsen haha!

Ik heb inmiddels mijn eerste rijles gehad en het ging echt super, het viel allemaal zo ontzettend mee! Gisteravond heb ik mijn tweede les gehad en vanavond de derde. Hoog tijd dus om mijn theorie examen aan te vragen. Gelukkig heb ik nog flink wat tijd om te oefenen want ai die gevaarherkenning vragen zijn toch wel erg lastig!

Toen begon het spontaan weer te sneeuwen.. Noo! Gelukkig bleef het dit keer niet lang liggen!

Druk bezig geweest met alle Valentijn nailarts! Vanmiddag komt de allerlaatste online!

Helaas begon één van mijn uvlampen te knipperen en kon ik geen vervanging meer vinden. Ik moest dus een nieuwe uvlamp halen en zo ben ik dinsdagmiddag na school even langs de groothandel geweest voor een nieuwe lamp! Helemaal happy bleek hij dinsdagavond niet te werken... Inmiddels heb ik hem om kunnen ruilen voor een goed werkende lamp! Ik kan er weer een tijd tegenaan dus!

Ook kreeg ik deze week een colorwheel opgestuurd met de nieuwe China Glaze collectie, pretty! Binnenkort komt hier nog een apart artikeltje over!

Hee, een beest die jullie niet zo vaak voorbij zien komen! Dit is mijn cavia Koe en Koe houdt niet van knuffelen... Maarja, ik wel ;-)!

De gelnagels van mijn moeder en zus moesten weer hoognodig opgevuld worden en zo kon ik meteen even veilig mijn nieuwe lamp uittesten. Mijn moeder heeft dit keer zelf bedacht wat zij wilde en het staat haar superleuk! Mijn zus heeft nu wat beads uit het caviar setje van Max op haar nagels, pfoeh wat zijn ze klein maar het staat toch wel chique!

Natuurlijk nog een laatste afsluiter met twee lieve foto's van Verschoor. Het kan zo'n schatje zijn, maar soms is hij zo ondeugend!

4 opmerkingen:

  1. Wat een giant cavia is Koe eigenlijk haha...eet ie veel of is het gewoon een groot ras ofzo? Mijn schoonzus en ik hebben ook cavia's gehad maar die waren toch beduidend kleiner dan deze :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha serieus? Nooit over nagedacht eigenlijk, hij vreet wel echt non stop hoor!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations