donderdag 21 februari 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Het vorige artikel met gelnagels viel bij velen goed in de smaak, waarschijnlijk ook omdat het natuurlijk ook gewoon leuke nailart voorbeelden zijn! Omdat ik het zelf een beetje langdradig vind om iedere keer bij een set gelnagels een apart artikel te tikken stop ik gewoon 3 verschillende in 1 artikel. Hoppa, in 1x drie leuke nailart ideeën rijker, toch?De eerste set is niet zozeer een aparte nailart, maar wel een erg gewaagde french manicure. Je moet toch wel een beetje lef hebben om met een neongroene french manicure te lopen, maar het stond haar hartstikke leuk! De french manicure is overigens gemaakt met China Glaze - In the Lime Light (neon).

De tweede nailart is een iets andere variant op mijn chique rood nailart. Als basislak heb ik Essence - Better Late Than Never gebruikt. Met een zwarte en zilveren striper heb ik streepjes gezet en heb ik op de ringvingers een wat uitgebreidere abstracte bloem gemaakt. Laagje gel eroverheen en het blijft weer zo'n 2 à 3 weken mooi zitten!

De laatste nagels zijn van mijn moeder, het leukste vind ik zelf nog dat ze de nailart op haar nagels helemaal zelf bedacht heeft! Een lieve roze kleur als basis, Catrice - Sweet for my Sweets, met een striper twee streepjes die beide lopen naar een rode rhinestone. Wanneer je de rhinestones verwerkt in gel blijven ze met gemak zo'n 2 à 3 weken zitten!

Mocht jij zelf ook graag een set gelnagels willen of misschien iemand kennen die dit wilt in de omgeving van Zaandam, dan kun je voor meer informatie mailen naar: info@nailartcreations.nl of even een kijkje nemen op de Gelnagel pagina. 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem onwijs gaaf die gifgroene nagels.
  Zou ik zelf in de zomer ook zo mee lopen, geen probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Vind vooral de laatste erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste vind ik echt niks maar de laatste is geweldig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste lijken we kleine teenslippertjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations