zaterdag 23 februari 2013

[Review] Max - Caviar Black

Naast de setjes minilakken heeft de Action tegenwoordig ook leuke setjes met Caviar Nails. Er zijn twee verschillende kleuren Caviar te krijgen, deze zwarte en een setje met gekleurde caviar. De basislakken kunnen verschillen, hier zit een zwarte lak in, maar er is ook een setje met een witte nagellak. 

Het setje bevat een basislak, een topcoat en een flesje beads (de Caviar, kleine ronde balletjes). De lakjes bevatten 3,6 ml lak en het flesje beads bevat 2 gram. Het setje kost €0,75.Als eerst heb ik mijn nagels gelakt met het zwarte lakje. De lak brengt goed aan en de kleur dekt met 1 laagje. Nu kun je ervoor kiezen om de caviar over de natte zwarte nagellak te strooien maar zelf vind ik het fijner om de zwarte laag te laten drogen en de balletjes in de natte topcoat te strooien. Dit heb ik hier dus ook gedaan.

Ik heb mijn ringvinger gelakt met een topcoat en daar de balletjes over gestrooid. Voordat je de caviar op je nagels doet is het verstandig even iets onder de nagels te leggen zodat de balletjes niet alle kanten opvallen. Het makkelijkst is een a4 papiertje doormidden te vouwen en deze open leggen op de tafel. De balletjes die naast je nagel vallen kun je via de vouw mooi terug in het potje doen. Je kunt er ook een bakje oid onder leggen. Alle balletjes die niet op de nagel terecht komen kun je op deze manier terug in het potje te doen. De caviar werkt dus heel zuinig!

Als laatste heb ik nog een test gedaan met en zonder topcoat. Links het resultaat met topcoat, rechts het resultaat zonder topcoat. Als ik eerlijk ben vind ik het resultaat zonder topcoat mooier, maar hier zitten ook nadelen aan. Na 3 dagen dragen waren 1/2 van alle balletjes van de nagel zonder topcoat verdwenen. Na 3 dagen de caviar met topcoat gedragen te hebben miste ik ongeveer 1/3 van de lak inclusief balletjes. De topcoat zorgt er dus voor dat niet alleen de balletjes, maar ook je lak er afvalt. Zonder topcoat zul je dus enkel de losse balletjes kwijtraken. Kortom de caviar nails zijn ontzettend leuk voor een avondje uit of een feestje, maar ze blijven niet lang genoeg zitten om er een aantal dagen mee voort te kunnen.

Hebben jullie de Caviar nails al uitgeprobeerd? 

4 opmerkingen:

 1. Nee, ik heb dit nog niet uitgeprobeerd. Heb wel de twee verkrijgbare sets gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was afgelopen week in een Action, maar daar waren ze al uitverkocht :(. Ik hoop dat ze snel weer komen, want dan kan ik het ook eens uitproberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf het gekleurde setje en vind hem erg fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb het toevallig net van mijn nagels af. Dat is pas een hels karwei zonder weekbakjes.... De andere beads die ik eens gebruikt heb ging veel beter

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations