vrijdag 15 februari 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Sinds december heb ik het zetten van gelnagels weer helemaal opgepakt! Nu ben ik ook echt iedere week wel bezig met het zetten van nagels of opvullen van nagels. Voor mij blijft de nailart toch stiekem wel écht het leukst, ik vind het super om een set nagels te voorzien van een mooie nailart! Vandaag heb ik 3 nailarts op gelnagels voor jullie op een rijtje gezet, kijk je mee?


De eerste nailart is gemaakt met acryl verf. Deze nailart maakte ik met Valentijnsdag in het vooruitzicht. Op de duimen en ringvingers maakte ik bloemen met hartvormige blaadjes in twee kleuren. Op de overige nagels maakte ik losdwarrelende blaadjes. De kleur roze heb ik zelf gemixt met rode en witte acrylverf.

De tweede nailart heb ik gemaakt met stripers. Als basis heb ik een french manicure gemaakt met een lakje van Teeez. Met een witte striper heb ik eerst de bloemen getekend, vervolgens heb ik met lichtblauw en zwart de details/schaduwen aangebracht in de bloemen. Op beide ringvingers ipv een hart een rhinestine en voila!

De laatste nailart is een variatie op mijn Mat&glanzend nailart die ik jullie al eerder heb laten zien. In plaats van roze streepjes heb ik hier rode streepjes gemaakt en de ondergrond is gewoon glanzend in plaats van mat (door de gellaag wordt nagellak automatisch glanzend). Op deze manier pas ik dingen sowieso altijd naar wens van iemand aan!

Welke van de drie nailarts vind jij het leukst?

5 opmerkingen:

 1. De blauwe zijn wel mijn favoriet hoor! En ik vind Gel nagels gewoon veel mooier dan Acryl. Ik weet dat hier de meningen nogal over verschillen. Maar Gel komt toch het dichts bij natuurlijk. Wat kun je dit goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Gel oogt ook veel natuurlijker dan acryl doet. Daarnaast is acryl ook een smerig chemisch goedje welke ontzettend stinkt!

   Verwijderen
  2. Gel is dan wel weer vervelend om te verwijderen... als het geen soak off is dan ^^

   Verwijderen
  3. Ja klopt, ik gebruik gewone gel, geen soak off. Maar hoe je de gel e.d. allemaal kunt verwijderen leer je gewoon tijdens een opleiding, kwestie van vijlen en goed kijken! Het komt overigens ook bijna nooit voor dat ik gelnagels moet verwijderen, de meeste laten het uitgroeien dan vallen ze er vanzelf af! Maar vaak komen klanten gewoon terug om nagels te laten opvullen!

   Verwijderen
 2. Gel zet ik soms ook weleens! Wel bij mezelf of familie, heb ook met nailart erin gemaakt en dat oogt altijd n stuk unieker dan een simpele french manicure. Ik ga binnenkort een workshop volgen in het zetten van gelnagels, heb er al zin in!

  De blauwe is ook mn favoriet! Ziet r goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations